Mozart - greatest hits

Kalender
Optredens
Datum
14 maart 2020 20:30
Locatie
Gotische zaal

Beschrijving

Zoals u onwaarschijnlijk al kon vermoeden, kan ons concert niet doorgaan.

We proberen ons concert opnieuw in te plannen, maar dat zal niet evident zijn. We informeren u wanneer we een nieuwe datum vastgeprikt hebben.

Iedereen die kaarten kocht, krijgt zijn aankoop terugbetaald. Moest u tegen volgende week vrijdag (20/03) uw geld nog niet terug gekregen hebben, gelieve dan contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het Westhoek Consort kiest dit jaar enkele stukken uit het uitgebreide repertoire van Wolfgang Amadeus Mozart.

Wie kent de aria der Hölle Rache kocht in meinem Herzen uit de Toverfluit of het Adagio uit Mozarts klarinetconcerto niet? En wat denkt u van het concerto voor fluit en harp of het wereldberoemde Requiem? Het orkest krijgt voor deze prachtige muziek ondersteuning van een sopraan, enkele leden van Chorus, een paar blazers en zelfs een harpiste.

De concerten vinden plaats op zaterdag 14 maart om 20u30 en op zondag 15 maart om 11u, in de Gotische zaal van het stadhuis van Poperinge.

Na het concert biedt het Westhoek Consort u, naar goede gewoonte, een hapje en een drankje aan om gezellig na te kaarten.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van het orkest  (€ 15  /-12-jarigen: gratis) , of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Boeking informatie

Prijzen
$ 15.00 +12 jaar
Prijzen
$ 0.00 -12 jaar
Capaciteit
Onbeperkt
Geboekte e-tickets
0

 

 

Locatie informatie

Gotische zaal

Land
Stadhuis Poperinge
Provincie
West Vlaanderen
Plaats
Poperinge 8970
Straat
1 Grote Markt

 

 

© WesthoekConsort.be is een website van WESTHOEK CONSORT VZW
BTW BE 0478.526.041  Sint-Jacobsstraat 55 8900 Ieper
Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD